έντερο | αρτηριακη πιεση, τπόταση | ισχαιμια κατωτερου πλαγιου τοιχωματος | βουβωνοκήλη | πνευμονια

Ευεργετική δράση του Viagra στην καρδιακή λειτουργίαΕυεργετική επίδραση στην καρδιακή λειτουργία ενδέχεται να έχει το Βιάγκρα και στο μέλλον ίσως χρησιμοποιηθεί και σαν φάρμακο για τη θεραπεία καρδιολογικών προβλημάτων, σύμφωνα με τα συμπεράσματα μελέτης που ανακοινώθηκε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Καρδιολογίας της Στοκχόλμης.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι μία δόση Βιάγκρα 50mg βελτιώνει τη λειτουργία των περιφερικών αρτηριών του σώματος, γιατί μειώνει τη σκληρότητα τους και αυτό είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία, καθώς οι σκληρές αρτηρίες έχουν αρνητική επίδραση στη λειτουργία της καρδιάς, λόγω του ότι μειώνουν την ικανότητά τους να στέλνει αίμα τόσο στην περιφέρεια, όσο και στα ίδια τα στεφανιαία αγγεία.

Τη μελέτη αυτή πραγματοποίησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου New South Wales της Αυστραλίας, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες κλινικές και τους επιστημονικούς συνεργάτες δύο ελληνικών νοσοκομείων, του "Ιπποκράτειου" και του "Ερρίκος Ντυνάν".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.