εγκεφαλικη ηπατικη | ti ine to LDL | συμπτωματα εφηβειας στα δόντια | κυκλοφορικο συστημα | διαταση αγγειων

Οι κάτοικοι Εβρου και Ροδόπης αντίθετοι στη λειτουργία χρυσωρυχείωνΜε συμβολικό κλείσιμο, για μισή ώρα, της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ύψος του χωριού Αύρα, εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στη λειτουργία Χρυσωρυχείων στο Πέραμα, κάτοικοι και φορείς των νομών Εβρου και Ροδόπης. Την κινητοποίηση οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα 45 μαζικών Φορέων κατά του Χρυσού και συμμετείχαν φορείς των δήμων Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Σαπών, καθώς και κάτοικοι των χωριών της περιοχής.

Στις ομιλίες τους, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα υποστήριξαν ότι τυχόν έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης των Χρυσωρυχείων Θράκης από το ΥΠΕΧΩΔΕ θα ισοδυναμούσε με έγκλημα κατά της περιοχής και θα γνωρίσει τη σθεναρή αντίδραση της κοινωνίας, που θα δώσει μάχη για το περιβάλλον, το οικοσύστημα, τη διατήρηση της σπάνιας φυσικής ομορφιάς και τη διάσωση του ορυκτού πλούτου της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι την αντίθεσή τους στην εξόρυξη και επεξεργασία χρυσού στο Πέραμα έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων φορέων, τα νομαρχιακά συμβούλια Εβρου και Ροδόπης, καθώς και τα δημοτικά συμβούλια Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής.
Η συντονιστική επιτροπή θα συνεχίσει τον αγώνα της με νέα συγκέντρωση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου μπροστά στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.