συχνοουρια αντρες αιτια | advantix αμπουλα | το ενα κιλο ποσες θερμιδες ειναι | που βρισκεται η βαση κρανιου

Ελάχιστοι ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωήςΕνώ η διατήρηση φυσιολογικού σωματικού βάρους, η υγιεινή διατροφή, η τακτική σωματική άσκηση και η αποχή από το κάπνισμα αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τη διατήρηση της καλής υγείας, μόνο ένα 3% ακολουθεί και τις τέσσερις αυτές συνήθεις, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην τελευταία εβδομαδιαία έκθεση θνησιμότητας και νοσηρότητας των ΗΠΑ (Morbidity and Mortality Weekly Report).

Το τμήμα Κοινωνικής Υγείας του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν σε συνεργασία με τα κέντρο ελέγχου και πρόληψης ασθενειών (Centers for Disease Control and Prevention), διεξήγαγε μία τηλεφωνική έρευνα σε 4.000 άτομα στο Μίσιγκαν μεταξύ του 1998 και του 2000.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι περίπου το 38% των ερωτηθέντων διατηρούσαν σε καλά επίπεδα το σωματικό τους βάρος, ενώ μόλις το 20% κατανάλωνε τις συνιστώμενες ποσότητες φρούτων και λαχανικών. Μόνο ένα 25% γυμναζόταν συστηματικά, ενώ ένα αντίστοιχο ποσοστό κάπνιζε.

Οι γυναίκες φαίνεται να ενδιαφέρονται λίγο περισσότερο για την υγεία τους αφού το ποσοστό των γυναικών που ακολουθούσε και τις τέσσερις προαναφερθείσες υγιεινές συνήθειες ήταν 4.5%, ενώ στους άνδρες το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνούσε το 2%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.