ετησιο check up | μυικο οιδημα | Πυωδης αμυγδαλίτιδα αντιβιωση | αυτια και παθησεις | τραχειοβρογχίτιδα

Νέα στοιχεία για τον τρόπο που η άσκηση ωφελεί την υγεία της καρδιάςΟι γυναίκες που γυμνάζονται έχουν λιγότερες εστίες φλεγμονών στο σώμα τους και γι' αυτό κινδυνεύουν λιγότερο από ένα έμφραγμα, σε σχέση με αυτές που δεν ακολουθούν κάποια φυσική δραστηριότητα, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, που δημοσιεύουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους στο επιστημονικό περιοδικό Circulation.

Οπως φαίνεται η γυμναστική συμβάλλει στην ανάπτυξη αντιφλεγμονωδών μηχανισμών, με αποτέλεσμα τα επίπεδα διαφόρων ουσιών στο αίμα που απελευθερώνονται σε περίπτωση ύπαρξης φλεγμονής να μειώνονται.

Στη συγκεκριμένοι έρευνα τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης των γυναικών που συμμετείχαν μετρήθηκαν σε ειδικό μηχάνημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αντικειμενικότητα των δεδομένων, καθώς πολλές φορές οι συμμετέχοντες σε διάφορες έρευνες, δεν δίνουν ακριβή στοιχεία για την φυσική τους κατάσταση.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες με την καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και αυτές που είχαν φυσιολογικό βάρος είχαν και τα χαμηλότερα επίπεδα των ουσιών που προαναφέραμε.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται κάπως περίπλοκα, εσείς απλά αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας στη γυμναστική και αφήστε τον οργανισμό σας να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.