παρωτιτιδα | φαγουρα στο σωμα | τι είναι ακρόαστικα | κράμπα στο ποδι | ιλεος εντερου | θηλωμα στη γλωσσα

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι τροφίμων εν όψει της ΔΕΘH εντατικοποίηση και ο συντονισμός των ελέγχων στην αγορά τροφίμων, ιδιαίτερα κατά της Διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), όπου μετακινείται και εστιάζεται ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών, αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Δ/νσης του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που απέστειλε ο ΕΦΕΤ στο Care, θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι σε όλα τα σημεία πώλησης ή διάθεσης τροφίμων εντός του εκθεσιακού χώρου της ΔΕΘ, στα catering που τροφοδοτούν αυτά τη σημεία, στις επιχειρήσεις παραγωγής που προμηθεύουν τα catering, στους χώρους προετοιμασίας τροφίμων των ξενοδοχείων, σε εστιατόρια, όπως και στους προσωρινούς χώρους διάθεσης τροφίμων εξωτερικά της έκθεσης.

Οι έλεγχοι αυτοί που θα διεξαχθούν και από μικτά κλιμάκια ΕΦΕΤ- Νομαρχιακών διευθύνσεων, βάση συγκεκριμένου σχεδίου δράσης, θα αποτελέσουν και το υπόδειγμα συντονισμού και αναδιοργάνωσης του συστήματος ελέγχων σε Πανελλήνια βάση, που θα διασφαλίσει την αποτελεσματική εποπτεία της αγοράς τροφίμων σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή.

Παράλληλα Ο ΕΦΕΤ συνιστά προς τους καταναλωτές να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την αγορά και κατανάλωση τροφίμων ή έτοιμων γευμάτων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.