συμφύσεις στο εντερο | σκευασματα νιασινης | asto και δεκατα | χλαμυδια στην εγκυμοσυνη | ταχυκαρδια

ΕΦΕΤ: Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων για το 2004Το προσχέδιο του επιχειρησιακού σχεδίου, που προετοιμάζει ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων κατά τη διεξαγωγή Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, παρουσιάστηκε σε ημερίδα με τίτλο "Ανάγκες διατροφικού προγράμματος Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις" που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΒΕΑ και σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004".

Βασική παραδοχή του ΕΦΕΤ στην εκπόνηση του παραπάνω σχεδίου αποτελεί το γεγονός ότι το αποδεκτό επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, όπως και η επάρκεια των μηχανισμών ελέγχου θα πρέπει να ταυτίζονται με τα Ευρωπαϊκά standards.

Στο προσχέδιο δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην απαραίτητη προετοιμασία των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση κατά τη διεξαγωγή των αγώνων το 2004, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, υγιεινής και καταλληλότητας των προς διάθεση τροφίμων.

Η διαδικασία αυτή προβλέπει τη διαμόρφωση και έκδοση πληρούν καταλόγου "Οδηγών" ορθής υγιεινής πρακτικής (επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, αρτοποιίας, αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής τροφίμων κλπ), οι οποίοι και θα αποτελέσουν τη βάση διορθωτικών ενεργειών και βελτιώσεων που θα υιοθετήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τροφίμων, ώστε να ανταποκριθούν στην πρόκληση του ιδιαίτερου περιβάλλοντος αναφοράς κατά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.