καταγμα κοτυλης | προσθια σαφηνης φλεβα | σκωληκοειδιτιδα σχεδιαγραμμα | μυς | ΤΚΕ στο αίμα τι δείχνει

ΗΠΑ: Οχι σε αίμα από την ΕυρώπηOι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να απαγορεύσουν από τον Οκτώβριο του 2002 την εισαγωγή ή λήψη αίματος από άτομα που έχουν μείνει πάνω από 5 χρόνια στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, FDA (Food & Drug Administration).

Με τον τρόπο αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να προστατευθούν από την ασθένεια Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ.

Η απόφαση, που ανακοινώθηκε, από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, θα οριστικοποιηθεί στα τέλη του έτους και θα εφαρμοστεί σε δύο στάδια ώστε οι υπηρεσίες αιμοληψίας να έχουν καιρό να προετοιμαστούν.

Στις 31 Μαϊου του 2002 θα απαγορευτεί η λήψη αίματος από δότες που έχουν μείνει πάνω από τρεις μήνες στη Βρετανία, από τις αρχές του 1980 ως τα τέλη του 1996, ή πέντε χρόνια στη Γαλλία, από το 1980 μέχρι σήμερα, ή έξι μήνες σε αμερικανική στρατιωτική βάση στην Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.