σταφυλοκοκκος se arthrosi | διαιτα διαβητικου 1400 θερμιδες | www.oriaki prosopikotita.gr | κηλες στο στομαχι

Ξεκίνησαν εμβολιασμοί σε παιδιά της Ασίας με δωρεά του ΓκέιτςΠενταετές πρόγραμμα με σκοπό να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά στη Νοτιοανατολική Ασία ξεκίνησε την Κυριακή στην Καμπότζη, μία από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, χρηματοδοτούμενο από το ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς.

Με το πρόγραμμα αυτό πρόκειται να εμβολιαστούν εκατομμύρια παιδιά, κατά της ηπατίτιδας του τέτανου και της διφθερίτιδας. Υπολογίζεται ότι περίπου 13 εκατομμύρια παιδιά δεν εμβολιάζονται στη ΝΑ Ασία, από τα οποία το ένα στο οκτώ πεθαίνει πρίν από την ηλικία των πέντε ετών.

Η Τσαν Ράμσι, ένα κοριτσάκι ηλικίας έξι μηνών ήταν το πρώτο βρέφος που εμβολιάστηκε κατά των τριών αυτών ασθενειών, κατά την τελετή έναρξης του προγράμματος στην πόλη Σιεμ Ριπ.

Οπως δήλωσε ο υπουργός υγείας της Καμπότζης, σε πρώτη φάση του προγράμματος θα εμβολιαστούν περίπου 96.000 παιδιά, κυρίως στην κεντρική επαρχία του Καμπόνγκ Τσάνγκ ενώ τόνισε ότι περίπου το 10% του πληθυσμού της επαρχίας πάσχει από ηπατίτιδα Β.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.