εχω συχνη αφοδευση αερια | καταγμα δακτυλου χεριου αντιμετωπιση | εμβολια ασια | φιδια αθηνα

Αντιτρομοκρατικοί εμβολιασμοί στις ΗΠΑΣχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ να προχωρήσει σε μαζικούς εμβολισμούς μισού εκατομμυρίου υγειονομικών υπαλλήλων και μελών συνεργείων άμεσης παροχής βοηθείας, κατά της ευλογιάς, εξ αιτίας φόβων για τρομοκρατική επίθεση με βιολογικά όπλα, δημοσιεύεται στην εφημερίδα Νιου Γιόρκ Ταίμς.

Η εφημερίδα θεωρεί ότι το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης είναι πολύ πιθανόν να τεθεί σύντομα σε εφαρμογή, καθώς μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου έχει γίνει μαζική παραγωγή εμβολίων.

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Μπιλ Πίρς δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί ο ακριβής αριθμός των εμβολίων που θα χορηγηθούν.

Η 15μελής Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολιασμών, η οποία καθορίζει την πολιτική μαζικών εμβολιασμών στις ΗΠΑ, πρότεινε στις 20 Ιουνίου να αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των ατόμων που πρέπει να εμβολιασθούν κατά της ευλογιάς, αλλά δεν συνιστά το συνολικό εμβολιασμό του πληθυσμού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.