οστεομυελιτιδα στα δοντια | βοτανα για αλεργια | ατονια μητρας αιτιες | ιογενείς λοιμώξεις

Δωρεά φαρμάκων της Ελλάδας σε Βουλγαρικό νοσοκομείοΑντιβιοτικά και άλλα φάρμακα συνολικής αξίας 44.000 ευρώ, που αποτελούν δωρεά του ελληνικού υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, πρόσφεραν στο νοσοκομείο της Σόφιας "Αγία Αννα" εκπρόσωποι του ελληνικού τμήματος του διεθνούς οργανισμού "Φαρμακοποιοί του κόσμου".

Τα φάρμακα παρέδωσαν στο διευθυντή του νοσοκομείου Ντίμιταρ Ντιμιτρόφ εκ μέρους του ελληνικού οργανισμού οι κυρίες Καλαμαρά και Νικιφορίδου σε επίσημη τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν παράγοντες του Ερυθρού Σταυρού της Βουλγαρίας και Ελληνες διπλωμάτες.

Πάγια πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης είναι να προσφέρει βοήθεια εκεί, όπου χρειάζεται και πρώτα από όλα σε φορείς με μεγάλη κοινωνική σημασία, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας.

Τους τελευταίους δύο μήνες προέκυψαν για διάφορους λόγους σοβαρά προβλήματα στην αγορά φαρμάκων της Βουλγαρίας με αποτέλεσμα να επηρεασθεί η ομαλή λειτουργία πολλών νοσοκομείων της χώρας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.