τι οργανα υπαρχουν στην δεξια πλευρα σωματος | care.gr συμπτωματα οξείας ηπατίτιδας β

Δωρεά της Ελλάδας στην Κύπρο για την αγορά αναλυτή DNAΕξήντα πέντε χιλιάδες λίρες προσέφερε το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής της Κύπρου για την αγορά αυτόματου αναλυτή του DNA . To ποσό παρέδωσε στον υπουργό Υγείας της Κύπρου κ. Φ. Σαββίδη ο Ελληνας ομόλογός του κ. Α. Παπαδόπουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει σε συνάντηση που οργανώνει το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας της Ελλάδας.

Ο κ. Σαββίδης ευχαριστώντας για τη μεγάλη δωρεά, είπε ότι αυτή αποτελεί δείγμα της όλης προσπάθειας για αλληλοβοήθεια, αλληλοενημέρωση και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Υπουργείων Υγείας Κύπρου και Ελλάδας.

Στη συνάντηση των δύο υπουργών αποφασίστηκε η υπογραφή συμφωνίας με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για την αγορά εξειδικευμένων υπηρεσιών που σχετίζονται με εγχειρήσεις καρδιάς παιδιών με γενετικά προβλήματα , με μεταμοσχεύσεις καρδιάς και για την αγορά υπηρεσιών για εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.