Νέα θύματα της θάλασσας

Αλλα τρία θύματα προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους φέτος το καλοκαίρι στη Θάλασσα. Συγκεκριμένα νεκροί ανασύρθηκαν από λουόμενους από τη θαλάσσια περιοχή Καμαράκια Φοινικιού Καρπάθου, ο αυστριακής υπηκοότητας HERWIG DI JLLMAIER, 44 ετών, και ο βελγικής υπηκοότητας PUES EDOUARD PIERRE JEAN, 47 ετών, ενώ στην Κέρκυρα βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Αραχάβης νεκρή η γερμανίδα υπήκοος SCWARZ HELGA FRIEDA EMMI.

Τη ζωή του έχασε ενώ πήγε να ψαρέψει στον ποταμό Αγγίτη της Δράμας ο Μιχάλης Στράτζαλης, 63 χρόνων. Συγγενικά του πρόσωπα από την Προτοτσάνη Δράμας, τόπο καταγωγής του, ειδοποίησαν την Αστυνομία της Νέας Ζίχνης Σερρών και την Πυροσβεστική και άρχισαν αναζητήσεις, μέχρι που τελικά τον βρήκαν νεκρό στο φαράγγι.

Πυροσβέστες τον ανέσυραν από αρκετά μεγάλο βάθος και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας.Είναι πολύ πιθανόν ο θάνατος του να προήλθε από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με γνωμάτευση γιατρών. Παραγγέλθηκε νεκροψία και νεκροτομή στο πτώμα του.

Σε ότι αφορά τα θύματα πνιγμών στη θάλασσα τους πρώτους εφτά μήνες του 2001 πνίγηκαν στη χώρα μας 150 άτομα, ενώ το 2000 είχαμε συνολικά 310 νεκρούς. Τα τελευταία περιστατικά θορύβησαν εκτός από τους πολίτες και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ το Λιμενικό θα μοιράζει ειδικό ενημερωτικό ένθετο προς τους λουόμενους κατά τη διάρκεια των περιπολιών του.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση