ισοτονικες ισομετρικες ασκησεις | σκληρυντικη χολαγγειιτιδα | ενδοσκοπηση | ρενινη αιματος

Νέα θύματα της θάλασσαςΑλλα τρία θύματα προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους φέτος το καλοκαίρι στη Θάλασσα. Συγκεκριμένα νεκροί ανασύρθηκαν από λουόμενους από τη θαλάσσια περιοχή Καμαράκια Φοινικιού Καρπάθου, ο αυστριακής υπηκοότητας HERWIG DI JLLMAIER, 44 ετών, και ο βελγικής υπηκοότητας PUES EDOUARD PIERRE JEAN, 47 ετών, ενώ στην Κέρκυρα βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Αραχάβης νεκρή η γερμανίδα υπήκοος SCWARZ HELGA FRIEDA EMMI.

Τη ζωή του έχασε ενώ πήγε να ψαρέψει στον ποταμό Αγγίτη της Δράμας ο Μιχάλης Στράτζαλης, 63 χρόνων. Συγγενικά του πρόσωπα από την Προτοτσάνη Δράμας, τόπο καταγωγής του, ειδοποίησαν την Αστυνομία της Νέας Ζίχνης Σερρών και την Πυροσβεστική και άρχισαν αναζητήσεις, μέχρι που τελικά τον βρήκαν νεκρό στο φαράγγι.

Πυροσβέστες τον ανέσυραν από αρκετά μεγάλο βάθος και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας.Είναι πολύ πιθανόν ο θάνατος του να προήλθε από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με γνωμάτευση γιατρών. Παραγγέλθηκε νεκροψία και νεκροτομή στο πτώμα του.

Σε ότι αφορά τα θύματα πνιγμών στη θάλασσα τους πρώτους εφτά μήνες του 2001 πνίγηκαν στη χώρα μας 150 άτομα, ενώ το 2000 είχαμε συνολικά 310 νεκρούς. Τα τελευταία περιστατικά θορύβησαν εκτός από τους πολίτες και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ το Λιμενικό θα μοιράζει ειδικό ενημερωτικό ένθετο προς τους λουόμενους κατά τη διάρκεια των περιπολιών του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.