ποια ειναι τα αντισυλληπτικα νεας γενιας | θωρακικη περιτονια

Κέντρο υποδοχής για τις γυναίκες θύματα εκμετάλλευσηςΤουλάχιστον 200.000 γυναίκες, πολλές από αυτές ανήλικα κορίτσια, που εγκατέλειψαν τις χώρες τους με ψεύτικες υποσχέσεις κακοποιών αναζητώντας μια καλύτερη μοίρα, βρίσκονται να βιώνουν στην Ελλάδα τη σκλαβιά και το πεζοδρόμιο, έρμαια στα χέρια των εμπόρων που τις διακινούν και τις εκμεταλλεύονται.

Ενα κέντρο υποδοχής και υποστήριξης για αυτές τις αλλοδαπές γυναίκες-θύματα εμπορίας και εκμετάλλευσης πρόκειται σύντομα να ιδρυθεί και στην Ελλάδα. Η ίδρυση και λειτουργία του θα υλοποιηθεί από τους Έλληνες Γιατρούς του Κόσμου με την υποστήριξη της Ένωσης Αμερικανίδων Ελλάδας (AWOG) και της Philip Morris Hellas.

Την ανακοίνωση έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιοι φορείς φέρνοντας για άλλη μια φορά στο φως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες αλλοδαπές γυναίκες και στη χώρα μας.

Η παράνομη διακίνηση είναι σκλαβιά και οποιοσδήποτε άνδρας συμμετέχει συνεισφέρει σε αυτήν, τόνισε η κ. Bonnie Miller, σύζυγος του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα και επίτιμη πρόεδρος της AWOG, η οποία συνεχάρη την ελληνική κυβέρνηση για τη σχετική νομοθεσία που πρόκειται να ψηφιστεί σύντομα και τόνισε ότι αυτή θα βοηθήσει την αστυνομία να κάνει αποτελεσματικότερα το έργο της.

Το Κέντρο Υποδοχής όπου θα παρέχει ιατρική, ψυχολογική και νομική υποστήριξη καθώς επίσης και εκπαίδευση-κατάρτιση προκείμενου να δοθεί σε αυτές τις γυναίκες η δυνατότητα να επανενταχθούν στην κοινωνία και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Για την λειτουργία του Κέντρου απαιτούνται 360.000 ευρώ ετησίως και το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα πρόκειται να δρομολογηθεί χάρη στα χρήματα που θα συλλεχθούν από μια ειδική εκδήλωση, το Fashion Show Gala, που θα πραγματοποιηθεί χάρη στην διοργάνωση της AWOG και της Philip Morris Hellas, την Πέμπτη 23 Μάιου, κατά την οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα κ. Thommas Miller και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοιδης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.