στιγμα | συμπτωματα μηνισκου | τριχίαση στις γατες | ογκοι πανω υπερωας καλοηθεις

Αυξήσεις στα επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκεςΜε κοινή απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Α.Παπαδόπουλου, του υφυπουργού Υγείας κ. Δ.Θάνου και του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ.Δρύ αποφασίστηκε η αύξηση κατα 5% των επιδομάτων που αφορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δεν αφορά το επίδομα καυσίμων.

Συγκεριμένα το επίδομα ανικανότητας για τους πρώτους εννιά μήνες των ατόμων με ειδικές ανάγκες ανέρχεται σε 57.300, ενώ για την κατηγορία των χανσενικών κυμαίνεται από 19.100 έως 38.200. Για το τελευταίο τρίμηνο του έτους το επίδομα ανικανότητας σύμφωνα με την απόφαση θα φθάσει τις 75.000.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.