λοιμώδης αρθρίτιδα | εγκυμοσυνη αποβολη εως ποια εβδομαδα | θεραπεια ατροφικης γαστριτιδας

Ελεγχοι ΕΟΤ για την εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκεςΕπεκτείνονται οι έλεγχοι του ΕΟΤ και σε θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση ατόμων-τουριστών με ειδικές ανάγκες. Με οδηγίες που έδωσε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γ. Πατέλλης, ύστερα από σχετική εντολή του υπουργού ανάπτυξης κ. Ακη Τσοχατζόπουλου, οι επιθεωρητές του ΕΟΤ θα ελέγχουν αν τα ξενοδοχεία και γενικά τα τουριστικά καταλύματα πληρούν τις προϋποθέσεις εξυπηρέτησης, για την εξυπηρέτηση των ατόμων-τουριστών με ειδικές ανάγκες.

Οι έλεγχοι, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΟΤ, δεν περιορίζονται μόνο στα καταλύματα αλλά επεκτείνονται και σε άλλους χώρους διακίνησης και συνάθροισης τουριστών, όπως για παράδειγμα σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, μαρίνες κ.α.

Σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς ώστε να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση με τις προβλεπόμενες διατάξεις και να παρέχεται πλήρης εξυπηρέτηση και στα άτομα-τουρίστες με ειδικές ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.