θεραπειες προσωπου με οξεα φρουτων | περιδεση τραχηλου | λαγονια αρτηρια | πορωση καταγματος

Εντονες οι αντιδράσεις για την ανθρώπινη κλωνοποίησηΗ κλωνοποίηση ανθρώπων "είναι ανήθικη", ανακοινώθηκε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, μόλις λίγες ώρες αφότου από τον Ιταλό γυναικολόγο Σ. Αντινόρι δημοσιοποιήθηκε σε συνέδριο στις ΗΠΑ η πρόθεση κλωνοποίησης ανθρώπου, σύμφωνα με το μοντέλο της προβατίνας "Ντόλι".

"Είναι αντίθετη με τα αισθήματα ηθικής, από τα οποία εμφορούνται οι Ευρωπαίοι, η κλωνοποίηση" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την επιτροπή, ενώ δόθηκε και συνέντευξη τύπου για το θέμα απο την εκπρόσωπο της Επιτροπής, Αντρέα Ντάχμεν.

"Επιπλέον η τεχνολογία της κλωνοποίησης είναι προς το παρόν σε πρόωρο στάδιο και ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι", τόνισε. "Αυτή η θέση που διατυπώνουμε εδώ είναι θέση αρχής μας", υπογράμμισε επίσης η κ.Ντάχμεν.

Παράλληλα, απο το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα οτι στον γ.γ. του ΟΗΕ Κόφι Αναν (Γκάνα) υποβλήθηκε γαλλογερμανικό αίτημα, με το οποίο ζητείται ο ΟΗΕ να ξεκινήσει δημόσιο διάλογο με σκοπό την έκδοση απόφασής του για την απαγόρευση της ανθρώπινης αναπαραγωγής μέσω κλωνοποίησης.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Μπερνάρ Βαλερό δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Παρίσι από κοινού με το Βερολίνο θα φέρουν το θέμα προς συζήτηση κατά την επικείμενη Γενική Συνέλευση, 56η κατά σειράν, του διεθνούς οργανισμού.

Στο διεθνές συνέδριο που γίνεται στις ΗΠΑ οι γιατροί Παναγιώτης Ζαβός και Σεβερίνο Αντινόρι κατέστησαν σαφές οτι προκειμένου να δοθεί διέξοδος στο πρόβλημα των πολυπληθών άτεκνων ζευγαριών, προτίθενται να προχωρήσουν στην κλωνοποίηση ανθρώπων, μέσω εμφύτευσης κατεψυγμένου εμβρύου στη μήτρα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.