ανατομια ορθου κολπου | το μωρο μου εχει αμυγδαλιτιδα | πανοραμικη ακτινογραφια δοντιων εοπυυ

Αντιδράσεις των φαρμακοποιών στα χρέη των ταμείωνΤη σχέση τους με τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως ΤΕΒΕ, ΟΓΑ, ΤΣΜΕΔΕ επανεξετάζουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους που πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα 12/3 στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κ. Λουράντο, μας ανέφερε ότι τα δύο σημαντικότερα προβλήματα στις σχέσεις του κλάδου με τα ταμεία είναι οι οφειλές των ταμείων και η άρνηση τους να εγκρίνουν συνταγές που έχουν ήδη εκτελεστεί από τους φαρμακοποιούς προφασιζόμενα τυπικούς λόγους.

Οπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο κ. Λουράντος, οι λόγοι που τα ταμεία απορρίπτουν εκτελεσμένες συνταγές είναι συχνά παράλογοι, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος της πάθησης από τον φαρμακοποιό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.