ξηροδερμια σκυλος | απονευρωση | παθησεις τριτου μετακαρπιου καταγματος

Νέες αντιδράσεις στη Θάσο για τα ραντάρ της ΥΠΑΠορεία με αυτοκίνητα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1/4 στην Θάσο με τη συμμετοχή ολόκληρου του πληθυσμού του νησιού, ο οποίος αντιδρά στην απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τοποθέτηση ραντάρ στο βουνό Υψάριο.

Οι Θάσιοι εμμένουν στην αρχική τους θέση αναφορικά με το σημείο, που επέλεξε η ΥΠΑ να τοποθετήσει το ραντάρ και συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι το Υψάριο είναι η ακαταλληλότερη κορυφή.

Η ΥΠΑ εξακολουθεί ωστόσο να τονίζει πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας από την εγκατάσταση ραντάρ και υποστηρίζει ότι η λειτουργία τους δεν θα προκαλέσει επιπτώσεις, ούτε στο περιβάλλον, ούτε στην υγεία των κατοίκων.

Εκπρόσωποι τέλος, της Πανθασιακής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα τονίζουν αναφορικά με το θέμα πως η κατάσταση είναι κρίσιμη, ενώ υπογραμμίζουν πως θα αγωνιστούν με κάθε νόμιμο μέσο για να αποτρέψουν την εγκατάσταση ραντάρ στο Υψάριο Θάσου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.