μεγαλη μητρα και αλλαγη της θεσεις της | fungoral χαπια | zithromax γριπη | xalacom κολλυριο | content

Αντιδράσεις από την Κέρκυρα για την εξαίρεση του Ιονίου από το ΠΕΣΥΕντονη κριτική δέχεται ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος από κόμματα και φορείς του νομού της Κέρκυρας, καθώς στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για την αναμόρφωση του ΕΣΥ δεν περιλαμβάνεται η δημιουργία Περιφερειακού Συστήματος Υγείας (ΠΕΣΥ) στα Ιόνια νησιά. Οι αντιδράσεις κορυφώνονται με την πραγματοποίηση ενός Πανκερκυραϊκού συλλαλητηρίου σήμερα Πέμπτη, που διοργανώνεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού με τη συμμετοχή όλων των μαζικών φορέων της Κέρκυρας.

Ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Δρυς, οι βουλευτές Κέρκυρας, κ.κ. Κοντομάρης και Σπύρου, καθώς και ο νομάρχης κ. Ανδρέας Παγκράτης, συναντήθηκαν με τον υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Μιλτιάδη Παπαϊώαννου και τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, κ.Σωκράτη Κοσμίδη, όπου ανέπτυξαν το αίτημα και τις θέσεις των φορέων της Κέρκυρας. Στη συνέχεια η Κερκυραϊκή αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Απόστολο Κακλάμανη, στο γραφείο του, στον οποίο επέδωσε σχετικό ψήφισμα του νομαρχιακού συμβουλίου. Οι κερκυραϊκοί φορείς, αλλά και πολλοί άλλοι φορείς από τα Ιόνια νησιά με ανακοινώσεις και δηλώσεις τους επισημαίνουν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι η εξαίρεση των Ιονίων Νήσων από το σύστημα του ΠΕΣΥ που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, είναι μία ακόμη απόδειξη των πραγματικών προθέσεων της κυβέρνησης για κατάργηση της διοικητικής περιφέρειας των Ιονίων Νήσων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.