ποτε πρεπει να κανω απονευρωση | asthenies kardias | προλακτινη | καρκινος στη μυτη σε παιδι

Τρεις πανεπιστημιακοί γιατροί απομακρύνονται από το ΑλεξάνδραΤην απομάκρυνση τριών πανεπιστημιακών γιατρών από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α' Περιφερειακού Συστήματος Υγείας (ΠΕΣΥ) Αττικής, γιατί δεν διέκοψαν τη συνεργασία τους με τη Γυναικολογική Κλινική Μητέρα, παραβαίνοντας σχετική διάταξη του νέου νόμου για το ΕΣΥ η οποία τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Ιουνίου.

Πρόκειται για τους κ.κ. Δημήτρη Λουτράδη, αναπληρωτή καθηγητή Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Δημήτρη Μιναρετζή, λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γεώργιο Καλλιπολίτη, επίκουρο καθηγητή.

Οι εν λόγω γιατροί δεν δήλωσαν ότι θα διακόψουν τη συνεργασία τους με το «Μητέρα› ούτε και μετά από τη σύσταση που τους έκανε η διοίκηση του Α' ΠΕΣΥ Αττικής, δίνοντάς τους διορία 10 ημερών.

Στο μεταξύ, όμως, έκαναν ασφαλιστικά μέτρα κατά του «Μητέρα›, καθώς την 1η Ιουνίου 2001 η διοίκηση της κλινικής τους ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία τους προκειμένου να μην καταβάλει το πρόστιμο, ύψους 25 εκατ. δραχμών για τον καθένα, όπως ορίζει ο νόμος. Το δικαστήριο όρισε δικάσιμο στα τέλη του μήνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.