βλεφαριτιδα | βλεννη εντερου | ομοιοπαθητικα φαρμακα για αδυνατισμα | αμυγδαλες 38.6 πυρετο | θηλωμα γλωσσας

Συνεχίζεται η προσπάθεια ανεύρεσης δότη για τη μικρή ΑλεξάνδραΟ αγώνας σε Ελλάδα και Κύπρο για εξεύρεση ιστοσυμβατού δότη για την 8χρονη Αλεξάνδρα Σημανταράκη, που πάσχει από λευχαιμία, συνεχίζεται με την ελπίδα να εντοπισθεί το κατάλληλο μόσχευμα. Το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα προχωρεί τάχιστα στην τυποποίηση της δεύτερης αποστολής των 1.550 δειγμάτων από την Ελλάδα, ενώ οι Κρητικοί που διαμένουν στην Κύπρο και μεγάλος αριθμός Ελλαδιτών έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Συνδέσμου Κρητών Κύπρου να γίνουν εθελοντές δότες, προσφέροντας δείγμα αίματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Ξανθουδάκη, έχουν ανταποκριθεί γύρω στα 300 άτομα μέσα από τις οργανωμένες αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Αίμα έχουν προσφέρει άλλοι 200 στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ, ενώ ανάλογος αριθμός αναμένεται να προσέλθει αύριο Πέμπτη στο Καραϊσκάκειο Ιδρυμα στη δεύτερη οργανωμένη αιμοδοσία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.