Ταχυκαρδια στην Μεσοκολπικη επικοινωνια | μεγαλυτερο δοντι κατω

Στο ΣτΕ προσέφυγαν δύο ακόμα πανεπιστημιακοί γιατροίΣτο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν, δύο ακόμα πανεπιστημιακοί γιατροί που απολύθηκαν από κρατικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των γιατρών που έχουν προσφύγει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο για τον ίδιο λόγο, να ανέρχεται μέχρι σήμερα στους 13.

Συγκεκριμένα προσέφυγαν οι επίκουροι καθηγητές του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ι. Πράπας και κ. Αριστοτέλης Λουφόπουλος, οι οποίοι κατείχαν θέσεις στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Οι δύο πανεπιστημιακοί γιατροί απομακρύνθηκαν (9.7.2001) από το κρατικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με αποφάσεις των οργάνων του Α΄Περιφερειακού Εθνικού Συστήματος Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς είχαν παράλληλη απασχόληση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι οι πράξεις του ΠΕΣΥ, με τις οποίες απολύθηκαν είναι αντισυνταγματικές, παράνομες, κλπ.

Παράλληλα ορίστηκαν και οι εισηγητές των άλλων έντεκα προσφυγών που έχουν κατατεθεί στο ΣτΕ από πανεπιστημιακούς γιατρούς και θα εκδικασθούν στις 31 Ιανουαρίου 2002 στην επταμελή σύνθεση του Γ΄ Τμήματος του ΣτΕ. Οι εισηγητές είναι ο σύμβουλος Επικρατείας κ. Γ. Παπαμεντζελόπουλος και ο πάρεδρος κ. Κ. Πισπιρίγκος.

Οπως είναι γνωστό το ΣτΕ με δύο αποφάσεις του έχει αναστείλει, μέχρι την έκδοση οριστικών αποφάσεων επί των κυρίων προσφυγών, τις απολύσεις των καθηγητών - γιατρών κ. Αχ. Τουρκαντώνη και κ. Παν. Σπανού, ενώ με τρεις προσωρινές διαταγές ανέστειλε τις απολύσεις των γιατρών κ. Δ. Λουτράδη, κ. Γ. Καλλιπολίτη και κ. Δ. Μιναρετζή. (Για τους τρεις τελευταίους γιατρούς είχε προσφύγει στο ΣτΕ ο δικηγόρος του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Ακόμα έχουν καταθέσει προσφυγές στο ΣτΕ οι καθηγητές - γιατροί κ. Γρηγ. Μπασδάκης, κ. Κυρ. Ράμμος, κ. Δημ. Κισκίνης, κ. Νικ. Στάγκος, κ. Περικλ. Μπραζιτίκης και κ. Γεώργ. Χαλεβελάκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.