σκια στον πνευμονα απο χρονια πνευμονοπαθεια | ποση μυικη μαζα πρεπει να εχω | συστολικο φυσημα 1/6

Αυξάνεται ο αριθμός των νεαρών γυναικών που μολύνονται από AIDSΟλο και περισσότερες νεαρές γυναίκες ηλικίας 15-19 χρονών μολύνονται από τον ιό του AIDS, με κυριότερες αιτίες μετάδοσης της νόσου τη σεξουαλική συμπεριφορά και τη λήψη ναρκωτικών ουσιών με τη χρήση σύριγγας. Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας από το Centers for Disease Control and Prevention, το ποσοστό των νεαρών γυναικών μεταξύ αυτών που έχουν μολυνθεί από τον ιό έχει αυξηθεί κατά 117%.

Η πλειοψηφία των ασθενών αφορά μαύρες γυναίκες, οι οποίες διατηρούσαν ετεροφυλικές σεξουαλικές επαφές. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η απότομη αυτή αύξηση της εξάπλωσης της νόσου μεταξύ των νερών εφήβων, αποδεικνύει την ελλιπή ενημέρωση και σηματοδοτεί την ανάγκη για καλύτερη και πιο εντατική πληροφόρηση σχετικά με τους τρόπους μετάδοσης της ασθένειας.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα γιατί σε κάποιες ομάδες πληθυσμών υπάρχει έξαρση ενώ σε άλλες όχι, όμως παρ’όλα αυτά τονίζουν την ανάγκη για συστηματική χρήση προφυλακτικού, το οποίο θα βοηθήσει στον περιορισμό της νόσου.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 25 πολιτείες της Αμερικής και τα αποτελέσματά της δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό American Medical Women’s Association.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.