πνευμονας μετασταση σε λεμφαδένες | χολικά άλατα | συναχι και ταχυκαρδια | ατελής ειλεός

Κίνδυνος από το σύνδρομο της οικονομικής θέσηςΠερίπου το 10% των επιβατών των αεροπορικών εταιριών κινδυνεύει από το σύνδρομο της οικονομικής θέσης που προκαλεί θρομβώσεις, λόγω ακινησίας, υποστηρίζουν Αυστραλοί επιστήμονες. Ήδη, όπως ανακοινώθηκε, βρέθηκε ένας τρόπος για να εξετάζονται οι επιβάτες και να διαπιστώνεται αν διατρέχουν κίνδυνο. Μόνο που το τεστ αυτό είναι ιδιαίτερα δαπανηρό (κοστίζει γύρω στα 350 δολάρια) και επιβαρύνει τους επιβάτες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν μετά την απόφαση τριών θυμάτων του συνδρόμου της οικονομικής θέσης να καταθέσουν αγωγές κατά των αεροπορικών εταιριών KLM, Qantas και British Airways.

Σύμφωνα με τη νομική εταιρία της Μελβούρνης, που κατέθεσε τις αγωγές για λογαριασμό του Λόρι Γκίλοτ, 55 ετών, της Ναόμι Φόρσιθ, 20 ετών, και ενός άλλου ατόμου αυτή είναι η πρώτη μήνυση του είδους της που γίνεται σε βάρος αεροπορικών εταιριών και θα ακολουθήσουν και άλλες, ενώ η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε 18 μήνες.

Εκπρόσωπος της Qantas δήλωσε ότι "θα υπερασπιστεί τις θέσεις της" στο δικαστήριο. Στο μεταξύ ήδη οι αεροπορικές εταιρίες προβάλλουν ταινίες μικρού μήκους, πριν ξεκινήσει κάθε πτήση, με οδηγίες και ασκήσεις για να αποφύγουν οι επιβάτες τις συνέπειες του συνδρόμου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.