ικρυοη ζεστογια τενοντιτιδα | λοιμωξη του αναπνευστικου | αιμαγγειωμα στο συκωτι | σκολικωειδιτηδα

Από τη μυρωδιά αναγνωρίζουν οι μητέρες τα παιδιά τουςΟι μητέρες μπορούν ν' αναγνωρίζουν τα παιδιά τους από τη μυρωδιά, επισημαίνει αμερικανική μελέτη που έγινε σε 34 παιδιά και τις μητέρες τους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα αδέλφια, σύμφωνα με ανάλογη έρευνα που δημοσιεύεται σε γερμανική ιατρική επιθεώρηση.

Oι επιστήμονες έδωσαν σε κάθε παιδί ένα καθαρό μπλουζάκι για να το φορέσει στο κρεβάτι επί τρία βράδια. Στις 27 από τις 30 περιπτώσεις οι μητέρες αναγνώρισαν τη μυρωδιά των παιδιών τους. Παρόμοιο είναι το ποσοστό όσον αφορά την αναγνώριση μεταξύ των αδελφών.

Οι μητέρες υιοθετημένων παιδιών επέδειξαν μικρότερες δυνατότητες ν' αναγνωρίσουν τα παιδιά τους από την οσμή τους. Μόνο δύο από τις επτά μητέρες μπόρεσαν να βρουν το μπλουζάκι του θετού παιδιού τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.