θερμομετρο υδραργυρου ποση ωρα | αορτη ανευρισμα στεφανιαια | επιγαστριο ανατομικη θέση | εξεταση τκε

Χωρίς σεξουαλική ζωή οι μητέρες στην ΑυστραλίαΟι περισσότερες εργαζόμενες μητέρες έχουν στερημένη σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Εργασιακών Ερευνών του πανεπιστημίου της Αδελαϊδας. Οι γυναίκες αδυνατούν να είναι και καλές στην εργασία τους και σωστές μητέρες και άψογες ερωμένες.

Η επικεφαλής της έρευνας, κ. Μ. Πόκοκ, δήλωσε ότι μελετήθηκαν εξονυχιστικά όλες οι πτυχές των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες μητέρες. 'Το κόστος για τις μητέρες που εργάζονται είναι τεράστιο'.

'Καθώς οι γυναίκες δεν βρίσκουν συμπαράσταση και βοήθεια από τους συντρόφούς τους, αδιαφορούν για τον ερωτικό τομέα, κυρίως λόγω εξάντλησης', ανέφερε η Δρ. Πόκοκ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.