τραχειοβρογχίτιδα | καταγμα γναθου περιοδος αποκαταστασης | αυτοματος πνευμοθωρακας αιτια

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες μητέρεςΟι γυναίκες που ακολουθούν επαγγελματική καριέρα και ταυτόχρονα είναι μητέρες, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία και στους δύο αυτούς ρόλους και μόλις και μετά βίας κοιμούνται πέντε ώρες την ημέρα σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο Βρετανικό περιοδικό Mother and Baby.

Τα περισσότερα μάλιστα προβλήματα τα αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που αποφασίζουν να γίνουν μητέρες μετά τα 35 τους χρόνια, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα:

-Το 56% των γυναικών δηλώνει ότι η κούραση τις έχει οδηγήσει στα όρια της απελπισίας.

-Το 82% παραδέχεται ότι η έλλειψη ύπνου επηρεάζει την εργασιακή του απόδοση

-Το 88% ένοιωθε φοβερή εξάντληση

-Το 61% δήλωσε ότι δεν έβρισκαν κατανόηση από τον προϊστάμενο τους

-Το 55% παραδέχτηκε ότι η έλλειψη ύπνου είχε σαν συνέπεια να είναι ευερέθιστο απέναντι στο παιδί του.

Οπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία οι μητέρες κοιμούνται κατά μέσο όρο 4 ώρες μέχρι το μωρό να γίνει τεσσάρων μηνών και πέντε ώρες αφού το μωρό περάσει την ηλικία των 18 μηνών.

Μόνο το 1/3 των πατεράδων σηκώνεται το βράδυ όταν το παιδί κλαίει, ενώ τα 2/3 των μητέρων κοιμούνται στο δωμάτιο που είναι το παιδί ή το παίρνουν στο κρεβάτι τους προκειμένου να κερδίσουν λίγα λεπτά ξεκούρασης.

Τέλος το 90% ανέφερε ότι επηρεάστηκε αρνητικά η σχέση του με το σύντροφο του, ενώ ο 70% δήλωσε προβλήματα στη σεξουαλική του ζωή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.