που ειναι ο ιερος οστος στο σωμα | φθοριωση στα παιδια | σημασια τριχοφυιας προσωπου

Αναστολή λειτουργίας σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στη ΘεσσαλονίκηΜετά από καταγγελία καταναλωτή για τροφοδηλητηρίαση, που προκλήθηκε από κατανάλωση προϊόντων ζαχαροπλαστικής από το γνωστό ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη Plaisir, κλιμάκιο του Ε.Φ.Ε.Τ διεξήγαγε επειγόντως έλεγχο σε εργαστήριο της επιχείρησης και αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του.

Υποκατάστημα της συγκεκριμένης επιχείρησης είχε ελεγχθεί από τον Ε.Φ.Ε.Τ και στις 6 Ιουνίου 2001, και διαπιστώθηκαν επίσης, σοβαρές παραβιάσεις των όρων υγιεινής και ασφάλειας. Επειδή η συνέχιση της λειτουργίας του παραπάνω εργαστηρίου, με τις ίδιες απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες, προκαλεί μείζον πρόβλημα στην καταλληλότητα και την ασφάλεια των διατιθέμενων προϊόντων και θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία, ο Ε.Φ.Ε.Τ μετά από πρόταση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας πήρε την παραπάνω απόφαση.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ Θεσσαλονίκης διενεργεί εντατικούς ελέγχους σε όλα τα υποκαταστήματα και τα εργαστήρια της παραπάνω επιχείρησης, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν εντός των προσεχών ημερών, και για τα αποτελέσματα θα ενημερωθούν οι καταναλωτές. Ο Ε.Φ.Ε.Τ συνιστά στους καταναλωτές να αποφεύγουν την κατανάλωση προϊόντων από τα παραπάνω καταστήματα έως ότου ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων και συμμορφωθεί η επιχείρηση στις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας.

Σημειώνουμε επίσης, ότι ειδική επιτροπή του Ε.Φ.Ε.Τ έχει ήδη ολοκληρώσει τη σύνταξη του «Οδηγού Υγιεινής για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής», ο οποίος θα εγκριθεί από το Δ.Σ του Ε.Φ.Ε.Τ στις 12.07.01 και θα τεθεί σε άμεση εφαρμογή. Η εφαρμογή των απαιτήσεων του παραπάνω «Οδηγού» μέσο της συστηματοποίησης και του εκσυγχρονισμού του συστήματος ελέγχων, σε όλες τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, θα επιτρέψει τη διασφάλιση των όρων υγιεινής και καταλληλότητας στη γραμμή παραγωγής αυτών των μονάδων και τη βελτίωση της ποιότητας των διατιθέμενων προϊόντων τους στους καταναλωτές (έτοιμα γεύματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, κ.λ.π).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.