εξετασεις για πολυουρια | αυστραλιανό αντιγόνο | ακροαστικα | εξω βουβωνικο στομιο | καρκινος λεπτου εντερου

Ο Αυξέντιος Καλαγκός θα χειρουργεί στο Διαβαλκανικό

Ο κ. Καλαγκός αποδέχθηκε να χειρουργεί ως Επισκέπτης Ιατρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, κάθε μήνα. Προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.


Πηγή: Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Το μοναδικό Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών στη Βόρεια Ελλάδα, εγκαινιάζει τη λειτουργία του στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, με την αποκλειστική συνεργασία του διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργού, Αυξέντιου Καλαγκού, καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Γενεύης και Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Καρδιαγγειακής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο της Γενεύης.

Ο καρδιοχειρουργός, μετά από συνεργασία που συνήψε ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης ηγείται του Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Ιατρικού Διαβαλκανικού. Ο κ. Καλαγκός αποδέχθηκε να χειρουργεί ως Επισκέπτης Ιατρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, κάθε μήνα.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Νοσοκομείο, ο διακεκριμένος καθηγητής, χειρουργεί σήμερα και αύριο με την ομάδα του, συνολικά τέσσερις ασθενείς με συγγενή καρδιοπάθεια. Προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, επιλέγοντας το Ιατρικό Διαβαλκανικό, καθ’ όσον διαθέτει άριστο και υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, χειρουργικές αίθουσες υψηλών προδιαγραφών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων και υψηλά standards της Ομάδας καρδιολόγων και καρδιοχειρουργών του Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών.

Ο Αυξέντιος Καλαγκός

Ο παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, έχει διακριθεί όχι μόνο για την χειρουργική του δεινότητα, αλλά και για το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο. Είναι Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρείας Καρδιοθωρακοχειρουργικής και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Ορθοδοξίας στη Γενεύη. Έχει χειρουργήσει αφιλοκερδώς περισσότερα από 14.000 παιδιά σε όλο τον Κόσμο, με προτεραιότητα χώρες όπου ο πληθυσμός πλήττεται από τη φτώχια. Είναι ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Καρδιές για όλους» (1998), Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Καλαγκός» (2002) και κάτοχος της πρωτοποριακής ευρεσιτεχνίας «Kalangos Ring», που τοποθετείται στην παιδική καρδιά για την επιδιόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση είναι διαθέσιμη εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.