εντερο γεματο κοπρανα | συμπτωματα σκωληκοειδιτη | εμβόλιο τετάνου | καβεργολινη παχαινει? | κηλη εμετος

Σύγχυση με τον μοριακό έλεγχο του αίματος. Καθησυχάζει ο διοικητής του ΑΧΕΠΑΠηγή: Seleo.gr

Κατόπιν δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο και διατύπωσης ερωτήματος από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, (Έγγραφο σοκ: Χωρίς μοριακό έλεγχο η αιμοδοσία στο ΑΧΕΠΑ!) σας ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Αίματος του Νοσοκομείου μας διενεργούνται όλοι οι απαραίτητοι και προβλεπόμενοι έλεγχοι σε όλα τα παράγωγα αίματος που διατίθενται στους ασθενείς του Νοσοκομείου μας και στους ασθενείς όλων των άλλων Νοσοκομείων και ιδιωτικών Κλινικών που καλύπτονται ως προς τη διάθεση φιαλών αίματος και παραγώγων αυτού από το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Ως εκ τούτου, η διάθεση αίματος και παραγώγων γίνεται με απόλυτα ασφαλή τρόπο και τυχόν περί του αντιθέτου δημοσιεύματα είναι αβάσιμα και αναληθή.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΡΓΟΥΛΑΣ

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.