προπτωση τι είναι | βηματοδωτης | μικροβιακη λοιμωξη κολλαει | αθηρωματικός δείκτης | ανατομία άνω κοιλίας

Επιπτώσεις στην υγεία από την κεραία της Αγγλικής Βάσης στην ΚύπροΗ Επιτροπή Υγείας της Κυπριακής Βουλής θα μελετήσει τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών από τις κεραίες που προτίθενται να εγκαταστήσουν οι Βρετανοί στο Ακρωτήρι και για το σκοπό αυτό θα κληθούν εμπειρογνώμονες τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Α. Καράς.

Το υπουργείο Εξωτερικών και η Βρετανική Αρμοστεία συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις γύρω από τα ζητήματα που ανακύπτουν από την απόφαση της Βρετανίας να εγκαταστήσει μεγάλη κεραία στην Αλυκή Ακρωτηρίου.

Η συμφωνία για επανάληψη των διαβουλεύσεων επήλθε ύστερα από συναντήσεις των δύο πλευρών στο υπουργείο Εξωτερικών. Σε κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη απόψε αναφέρεται ότι η Βρετανική Αρμοστεία πληροφόρησε την κυπριακή κυβέρνηση ότι για πρακτικούς λόγους δε διεξάγονται εργασίες στο χώρο της κεραίας.

Με βάση την πληροφόρηση αυτή το υπουργείο Εξωτερικών συμφώνησε να συνεχίσει αύριο τις διαβουλεύσεις με την Υπατη Αρμοστεία, με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων από τις αρμόδιες αρχές Κύπρου και Βρετανίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.