καταγμα σκαφοειδους ποδιου | πτυελα λευκα κολλωδη | Ουρηθρίτιδα γονοκοκκική | τοπικη αναισθησια δοντιου

Απεργούν και οι υπάλληλοι του ΙΚΑΣτο χορό των απεργιών μπαίνουν μετά τους γιατρούς και οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την προσεχή Πέμπτη 12 Ιουλίου. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ, η απεργία αφορά την υπαναχώρηση του υπουργού Εργασίας κ. Γιαννίτση, ο οποίος είχε δεσμευτεί σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, τον περασμένο Μάρτιο, για την πρόσληψη 1100 Διοικητικών Υπαλλήλων και την καταβολή Δραχμικού Επιδόματος 60.000 δρχ.

Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ αρνούνται την παράταση του ωραρίου εργασίας, θεωρώντας ότι σημαίνει αλλαγή των εργασιακών τους σχέσεων. Προσθέτουν ακόμη ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των ασφ/νων μέσα στο ωράριο εργασίας παρά τα λειτουργικά προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη προσωπικού λόγω των κενών οργανικών θέσεων, που σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου ανέρχονται στο 30%.

Η απεργία των υπαλλήλων του ΙΚΑ θα προσθέσει νέα προβλήματα, μια και λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των γιατρών, οι ασφαλισμένοι δε θα μπορούν εκτός από το να δουν γιατρό ούτε να ειπράξουν τα χρήματα που κατέβαλαν γαι την αγορά φαρμάκων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.