βιοψια στο συκωτι | οταν καποιος αποφευγει να σε κοιταξει στα ματια | ψωρα θεραπεια σκυλου

Οι εξωστρεφείς χαρακτήρες δεν είναι πάντα καλοί υπάλληλοιΜπορεί ο υπάλληλος που εργάζεται στο διπλανό γραφείο να είναι πολύ φιλικός με τους συναδέλφους του και να κατέχει το χάρισμα της επικοινωνίας, όμως μην σας ξεγελά ο εξωστρεφής του χαρακτήρας! Οι ομιλητικοί τύποι, που αρχικά κερδίζουν τις εντυπώσεις, συχνά δεν είναι παραγωγικοί στη δουλειά τους και δεν αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, υποστηρίζουν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ν. Ορλεάνης.

Οι εξωστρεφείς υπάλληλοι χαρακτηρίζονται συνήθως από έντονο ενθουσιασμό, υπερβολική αισιοδοξία και ανέφικτες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να θέτουν λανθασμένους στόχους που δεν είναι ικανοί να εκπληρώσουν.

Οι επιστήμονες ζήτησαν από 105 εργαζόμενους μιας μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας να συμπληρώσουν κάποια ερωτηματολόγια που φανέρωναν στοιχεία της προσωπικότητας τους, όπως τον βαθμό στον οποίο ήταν εξωστρεφείς, ευσυνείδητοι, ρεαλιστές και διορατικοί.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα άτομα τα οποία ήταν πολύ κοινωνικά, χωρίς όμως να έχουν έντονο το αίσθημα της ευθύνης και του σεβασμού προς τον άλλο, συνήθιζαν να μην συμβαδίζουν με τους κανονισμούς της εταιρίας, έλειπαν συστηματικά από την δουλειά τους, προκαλούσαν συχνά καβγάδες με τους συναδέλφους τους και δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα, προκειμένου να προωθηθούν.

Αντίθετα, οι πιο εσωστρεφείς εργαζόμενοι δεν δημιουργούσαν ένταση στο γραφείο, ακολουθούσαν τις νόρμες της εταιρίας, σεβόντουσαν την εργασία των άλλων και κατάφερναν να διεκπεραιώσουν επιτυχώς όλες τις καθημερινές τους επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.