πιεση ογκων στο μεσοθωρακιο στμπτωματα | φθοριωση | αρρυθμιες | εκτακτη κολπικη συστολη | στιγμα

Απεργούν οι γιατροί του ΚΑΤΚλειστό θα παραμείνει το ΚΑΤ την Δευτέρα και την Τρίτη μετά από ομόφωνη απόφαση των γιατρών του νοσοκομείου. Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των γιατρών κ. Μ. Κούρτης, οι βασικές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κτιριακή δομή και τεχνολογικό εξοπλισμό δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην λειτουργία του νοσοκομείου και οι γιατροί είναι αναγκασμένοι να εργάζονται κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Το όλο κλίμα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο και η αδυναμία της διοίκησης να πληρώσει τις δεδουλευμένες εφημερίες των γιατρών του Οκτωβρίου, αλλά και αυτές που θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γιατρών αυτή την στιγμή υπάρχουν κενές 30 οργανικές θέσεις από τις οποίες 15 είναι διευθυντών κλινικών, ενώ επιτακτική είναι η ανάγκη πρόσληψης 200 νοσηλευτών προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του νοσκομείου. Χαρακτηριστική είναι επίσης και η περίπτωση αξονικού τομογράφου ο οποίος αγοράσθηκε πριν 6 μήνες και παραμένει ακόμα στο κουτί του, καθώς δεν υπάρχει χώρος και εξειδικευμένο προσωπικό για να τον λειτουργήσει.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.