ατυπη πνευμονια χωρις πυρετο | παλινδρομη κυηση ποτε συμβαινει | ειλεος γατας | δαγκωμα παρειας

Απεργούν οι γιατροί στο ΙΚΑΚλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Δευτέρα τα ιατρεία του ΙΚΑ, λόγω της πανελλαδικής απεργίας που έχει εξαγγείλει ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΙΚΑ. Συγκεκριμένα οι γιατροί ζητούν την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων γιατρών, καθώς και την υλοποίηση νέου Ιατρικού Βαθμολόγιου - Μισθολογίου.

Ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ Αθηνών - Πειραιώς σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η αλλαγή λειτουργίας των πολυϊατρείων του ΙΚΑ, με την προσθήκη επιπλέον ασφαλισμένων (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΕΒΕ, Δημοσίου), θα δημιουργήσει αξεπέραστα προβλήματα, καθώς η υπάρχουσα υποδομή είναι ανεπαρκής και για τα σημερινά δεδομένα.

Τέλος τονίζεται ότι οι γιατροί δεν θα ανεχθούν νέες εξουθενωτικές αλλαγές των εργασιακών σχέσεων των 8.500 περίπου γιατρών που εργάζονται στον Οργανισμό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.