τι σημαινει οπτική οξυτητα | δηλητηρίαση απο οργανοφωσφωρικσ | ιογενής λοίμωξη

Σε απεργία καλεί τους γιατρούς ο ΙΣΑΜε ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί την ΕΙΝΑΠ, την Ένωση Εξωνοσοκομειακών Αττικής, τα κλαδικά σωματεία και όλους τους γιατρούς της Αθήνας να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανιατρική απεργία την Τετάρτη 4 Ιουλίου και στη συγκέντρωση του ΣΕΥΠΙΚΑ την ίδια ημέρα.

Στην ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ χαρακτηρίζει "ιστορική" την κινητοποίηση των γιατρών του ΙΚΑ, που "συμβάλλει στην αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων".

Ο ΙΣΑ μεταξύ των άλλων καλεί τα αρμόδια υπουργεία να "κηρύξουν την έναρξη ευρύτατου και ειλικρινούς διαλόγου με συνθετικό χαρακτήρα, να άρουν με σαφή αποτύπωση στο σχέδιο νόμου τη διαιωνιζόμενη αδικία σε βάρος των συμβασιούχων του ΙΚΑ και να αποβάλουν νοοτροπίες ακαμψίας, αλαζονείας και αυταρχισμού".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.