πλυσεις για αφθες στοματος | προσυγκοπτικο επεισόδιο αγγειοκινητικού τυπου | σφηνοειδίτιδα

Το Alzheimer μπορεί να επηρεάζει την ερωτική επιθυμίαΗ νόσος του Alzheimer είναι πιθανόν να έχει επίδραση στο τμήμα του εγκεφάλου που επηρεάζει την ερωτική επιθυμία, σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που ανακοινώθηκαν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευρολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο.

Ο Δρ W.D. Moller και οι συνεργάτες του, από το Nervenheilkunde University της Γερμανίας, διεξήγαγαν μία σειρά από συνεντεύξεις σε 38 ασθενείς που πάσχουν από διαφορετικές μορφές άνοιας, με σκοπό να ερευνήσουν κατά πόσο η κατάσταση τους έχει επιδράσει στην ερωτική τους δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 76% των ασθενών που παρουσίαζε μείωση των πνευματικών του δραστηριοτήτων οφειλόμενη σε κυκλοφοριακά προβλήματα, είχαν σεξουαλική επιθυμία, σε σχέση με το 14% των ασθενών που έπασχαν από τη νόσο του Alzheimer. Αντίστοιχα επίσης, το 59% των αντρών είχαν ερωτική επαφή πριν 14 μέρες σε σύγκριση με το 29% των ανδρών με Alzheimer.

Κατά τον Δρ Moller τα ευρήματα αυτά δείχνουν πως στην άνοια που προκαλείται από τη νόσο του Alzheimer, επηρεάζεται και η περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη σεξουαλική επιθυμία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.