αιμοραγια στο στομαχι | ενδονοσοκομειακη πνευμονία | κόπρανα με βλεννη | λοιμωξη αναπνευστικου

Δικτυακός τόπος για γιατρούς από το in.grdoctors.in.gr

Το portal του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη in.gr μετά τη δημιουργία δικτυακού κόμβου με περιεχόμενο υγείας για το ευρύ κοινό (health.in.gr), παρουσιάζει το site doctors.in.gr που απευθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου της υγείας (γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς).

Δομή και περιεχόμενο

Στο site παρουσιάζονται ειδήσεις που αφορούν τους γιατρούς, καθώς και Εκδηλώσεις - Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα.

Ειδικότερες υπηρεσίες αποτελούν η δυνατότητα δημοσίευσης επιστημονικών άρθρων και η πρόσβαση σε tools (Ιατρικοί υπολογιστές) όπως Glascow scale, Κλίμακα Koening, Κλίμακα APGAR, Κριτήρια Ranson κλπ.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία Medline, που θα παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και παραγγελίας επιστημονικών άρθρων.

Εγγραφή μελών

Οι υπηρεσίες του site προσφέρονται κατόπιν εγγραφής ως μέλους του επισκέπτη, μιας και παρέχει εξειδικευμένο περιεχόμενο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.