προωρη αποκολληση πλακουντα αντιμετωπιση | ικα συνεχιζετε η απεργια | ευερεθιστο εντερο | διαστολη και αιμα

Συνδυασμός φαρμάκων προλαμβάνει τα εγκεφαλικάΕκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που απειλούνται από την πιθανότητα εγκεφαλικών επεισοδίων ελπίζουν σε νέα επαναστατική ανακάλυψη Αυστραλών ερευνητών. Όπως ανακοίνωσαν οι καθηγητές του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, Stephen MacMahon και John Chalmers μετά από εξαετή διεθνή έρευνα πάνω σε έξι χιλιάδες ανθρώπους που έχουν υποστεί εγκεφαλικό, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο συνδυασμός δύο φαρμάκων μείωσης της αρτηριακής πίεσης, μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο ενός δευτέρου εγκεφαλικού επεισοδίου.

Οι δύο Αυστραλοί ισχυρίζονται ότι η ανακάλυψη αυτή σηματοδοτεί νέες επαναστατικές διαστάσεις στην πρόληψη των εγκεφαλικών επεισοδίων. Τα φάρμακα που πρέπει να συνδυαστούν, σύμφωνα με τους Αυστραλούς επιστήμονες, είναι το Perindopril και το Indapamide.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.