?????? | μυς χεριου | υψηλη χοληστερινη | ωτοδικτικη ψώρα | τεστ mantoux | φαγουρα στην ουρηθρα γυναικες

Εισαγγελική έρευνα για τις ελλείψεις φαρμάκων από την αγοράΤην διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την έλλειψη συγκεκριμένων φαρμάκων, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτήρης Μπάγιας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη 80 – 100 σκευασμάτων.

Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα κ. Ελένη Τουλουμπάκη και αφορά κυρίως την έλλειψη φαρμάκων για ασθένειες του θυροειδούς, αλλά και για προβλήματα διαβήτη.

Σκοπός της προκαταρκτικής εξέτασης είναι να ερευνηθεί αν στο θέμα προκύπτει διάπραξη αξιόποινων πράξεων και σε αυτήν την περίπτωση να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.