αντιτετανικος ορος | θυμωμα | πνευμονες παθησεις | ενεργεια κ μυς | συχνοουρια στους ανδρες

Ο Α. Παπαδόπουλος στην Κύπρο σε forum για τις μεταρρυθμίσεις στην ΥγείαΣτο μεταβαλλόμενο περιβάλλον του υγιειονομικού τομέα και στη μεταρρύθμιση των συστημάτων υγείας Ελλάδας και Κύπρου είναι αφιερωμένο το Forum για την Υγεία και τις Πολιτικές Υγείας, όπου θα συμμετέχει και ο υπουργός Υγείας της Ελλάδας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος. Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν την Πεμπτη 14/6 και ολοκληρώνονται το Σάββατο 16/6.

Οι υπηρεσίες υγείας μεταβάλλονται σε συνάρτηση με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας και τις δημογραφικές μεταβολές, και όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Forum, είναι ασφαλώς χρήσιμο και αναγκαίο να διερευνηθούν οι συγκλίσεις και οι διαφοροποιήσεις αυτής της πορείας και να ανταλλαγούν εμπειρίες, οι οποίες μπορεί να συμβάλλουν στη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων των δύο χωρών.

Μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο είναι: οι συγκλίσεις και διαφοροποιήσεις στην πολιτική Υγείας ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, η συμβολή της πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Γενικής Ιατρικής στην υγειονομική μεταρρύθμιση και οι προτεραιότητες της Υγειονομικής Μεταρρύθμισης.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Παπαδόπουλος θα έχει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου κ. Φρίξο Σαββίδη για συζήτηση θεμάτων που άπτονται της συνεργασίας των δύο υπουργείων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.