τοξικο μεγακολο | δυσκοιλιοτητα χολολιθιαση | κοιλιακο-αλγος | Καλλυντικα κατα της αφυδατωσης | embola

Νέο γάλα σε σκόνη για παιδία άνω του ενός έτουςΕνα νέο γάλα σε σκόνη, ειδικά για παιδιά άνω του ενός έτους με την ονομασία S-26 PROGRESS κυκλοφόρησε από την εταιρεία Wyeth Hellas. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας το S-26 Progress περιέχει χαμηλή ποσότητα κορεσμένων λιπαρών και 7 φορές μικρότερη χοληστερόλη.

Εχει χαμηλότερο «νεφρικό φορτίο» από το αγελαδινό γάλα, με αποτέλεσμα την προστασία του νεφρικού συστήματος του μικρού παιδιού. Η αναλογία ορού/καζεϊνης στο S-26 PROGRESS είναι 40:60 σε σχέση με την αναλογία στο αγελαδινό γάλα που είναι 20:80 και έτσι το παιδί, σύμφωνα με την εταιρεία προσαρμόζεται ηπιότερα στις νέες διατροφικές συνήθειες.

Το νέο γάλα είναι εμπλουτισμένο με περισσότερο σίδηρο από οποιοδήποτε άλλο γάλα σε σκόνη για αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Έτσι προστατεύει τα παιδιά από την σιδηροπενική αναιμία, που προκαλείται από ελαττωμένη πρόσληψη σιδήρου από την τροφή.

Είναι το μοναδικό στην κατηγορία του που περιέχει β-καροτίνη και νουκλεοτίδια που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του μικρού παιδιού. Δύο ποτήρια S-26 PROGRESS καλύπτουν το 50% των ημερησίων ενεργειακών και θρεπτικών του αναγκών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.