λοίμωξη αναπνευστικού | αρρυθμιες | μηνισκος | μαντου | αγγειιτιδα ατυπη | εξεταση τ.κ.ε | πονος στο κοκαλο της μυτης

Η ποιότητα ζωής στη νεα χιλιετίαH σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η καταπολέμηση της φτώχειας, θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα ζωής στη νέα χιλιετία, όπως προκύπτει από διάσκεψη με θέμα 'Ποιότητα ζωής στη νέα χιλιετία', που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη.

Τις εργασίες της τριήμερης Διάσκεψης της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Γεωργίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 βουλευτές και ειδικοί από τα 43 μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, την Αίγυπτο και την Ιορδανία.

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι θέσεις των Ευρωπαϊκών χωρών για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη επιμόρφωσης των Ευρωπαίων πολιτών για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής.

Την έναρξη του συνεδρίου κήρυξε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ενώ το συνέδριο έκλεισε με ομιλία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών κ. Ελισάβετ Παπαζώη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.