βηματοδοτης | ακροαστικα συμπτωματα | συνδρομο ρεινο και πονοι στα δακτυλα | αμυγδαλιτιδα βακτηριακη

Ανάπτυξη με κέντρο τον άνθρωπο για ποιότητα ζωήςΑπό την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγει τις πύλες της, στη Λαμία, η έκθεση με θέμα "Ποιότητα ζωής για τον πολίτη", την οποία θα εγκαινιάσει ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος. Στην έκθεση παρουσιάζονται οι προσπάθειες της πολιτείας για την παιδεία, την υγεία, το πρόβλημα των ναρκωτικών, την προστασία του περιβάλλοντος, για την καλύτερη φροντίδα των ατόμων της τρίτης ηλικίας, και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, με στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του πολίτη. Σημαντικό στοιχείο της έκθεσης είναι η λεπτομερειακή ανάλυση των έργων και παρεμβάσεων, που έχουν γίνει και στους πέντε νομούς της Στερεάς Ελλάδας, όπως επίσης και χρήσιμες για κάθε πολίτη πληροφορίες για την αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας.

"Στόχος της δικής μας πολιτικής σε περιφερειακό επίπεδο είναι η οικονομική ανάπτυξη, αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την κοινωνική ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο", σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Στερεάς κ. Βασίλης Εξαρχος, κατά την παρουσίαση των στόχων της έκθεσης. Ο κ. Εξαρχος με την ευκαιρία της έκθεσης, προσδιόρισε τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που είναι η δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας, η αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών, η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών για την υγεία, την παιδεία και τις συγκοινωνίες. Τέλος, παράλληλα με την έκθεση έχουν προγραμματισθεί διαλέξεις και ομιλίες με ειδικούς επιστήμονες και πανεπιστημιακούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.