φλεγμονη στο εντερο διατροφη | βλεννα στα κοπρανα | εγκυμοσυνη κ προεκλαμψια αντιμετωπιση

ΙΚΑ: Κλειστά τα ιατρεία για ένα μήναΚλειστά θα παραμείνουν τα ιατρεία του ΙΚΑ από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουλίου εξαιτίας των πανελλαδικών απεργιακών κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι γιατροί του ασφαλιστικού φορέα. Οι γιατροί του ΙΚΑ διαμαρτύρονται για το σχέδιο νόμου που προωθεί το υπουργείο Υγείας για την πρωτοβάθμια περίθαλψη και τον Οργανισμό Διαχείρισης Πόρων Υγείας (ΟΔΙΠΥ), υποστηρίζοντας ότι επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο η περίθαλψη στο ΙΚΑ, διότι θα υπαχθούν σ’ αυτό 4 εκατ. Έλληνες που είναι ασφαλισμένοι σε άλλα ταμεία, χωρίς υποδομή και μόνο με "αλλαγή ταμπέλας".

Κατά την πραγματοποίηση των τεσσάρων επαναλαμβανόμενων πενθήμερων απεργιών κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά από το προσωπικό ασφαλείας που θα ορίσει ο σύλλογος.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας από τις 8π.μ έως τις 11π.μ. μέχρι και την Παρασκευή, από τους εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και στις υπηρεσίες πρόνοιας όλης της χώρας. Οι εργαζόμενοι ζητούν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς τους και άμεση πρόσληψη 6000 μόνιμων υπαλλήλων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.