αντιτετανικοσ οροσ που γινεται | οισοφαγιτιδα | care.gr | αντιβιωση για ωτιτιδα | αιμαγγειωμα ηπατος διατροφη

Σύμβαση για επείγουσα αερομεταφορά ασθενών από ΦλώριναΣύμβαση συνεργασίας μεταξύ της Air Intersalonika και του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Φλώρινας, που προβλέπει τη χρήση ελικοπτέρων της εταιρίας για επείγουσα μεταφορά ασθενών, υπογράφτηκε χθες στη Φλώρινα, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μαρίας Σκραφνάκη.

Όπως ανακοινώθηκε, το μεγαλύτερο μέρος του κόστους κίνησης του ελικοπτέρου θα καλύπτεται από τον ίδιο τον Ομιλο Ιντερσαλόνικα, ως μια προσφορά, που εντάσσεται στο γενικότερο πνεύμα περί κοινωνικής προσφοράς που θέλει να χαρακτηρίζει τον Ομιλο.

Στη διάρκεια της τελετής υπογραφής, η κ .Σκραφνάκη συνεχάρη τις διοικήσεις του Νοσοκομείου αλλά και της Τ.Ε.Δ.Κ. για την πρωτοβουλία τους να καλύψουν τις εγγενείς δυσχέρειες της Πολιτείας καταφεύγοντας στον ιδιωτικό τομέα, όπως και τους εκπροσώπους της Ιντερσαλόνικα για την προσφοράς τους αυτή.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Ομίλου Ιντερσαλονικα Μελάς Γιαννιώτης τόνισε μεταξύ άλλων: 'Η Πολιτεία από τη μεριά της κάνει ότι μπορεί. Ας βοηθήσουμε και όλοι εμείς, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, κι ας πορευθούμε μαζί, Πολιτεία και πολίτες, για το καλό του τόπου μας'.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την επίδειξη αερομεταφοράς ασθενούς που
συνδυάστηκε και με μια πρώτη εκπαίδευση των τραυματιοφορέων του Νοσοκομείου Φλώρινας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.