Το ενα ρουθουνι απο την μυτη ειναι πρισμενο. | ανατομια αυτιου | πολυποδασ στομαχου | μεσημβρινό άνοιγμα

Νέα μέθοδος προσέγγισης και θεραπείας ασθενών με αυξημένα λιπίδιαΕνας νέος τρόπος προσέγγισης και θεραπείας των ασθενών με αυξημένα λιπίδια, που ονομάστηκε αρχή της "Ιατρικής Βασισμένης σε Αποδείξεις" παρουσιάστηκε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Καρδιολογίας, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι κλινικοί γιατροί έρχονται συχνά αντιμέτωποι με τη λήψη δύσκολων αποφάσεων σχετικά με την προσέγγιση διαγνωστικών ή θεραπευτικών προβλημάτων. Στην αντιμετώπιση των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης οι επιλογές είναι πολύπλοκες, όπως εξάλλου συμβαίνει και με άλλες χρόνιες παθήσεις.

Η νέα αυτή αρχή, προσφέρει στο γιατρό τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει με επιτυχία τέτοιες καταστάσεις καθώς υπάρχουν κατευθυντήριες αρχές, ενώ δίδεται μεγάλη έμφαση στα αποδεδειγμένα αποτελέσματα των διαφόρων σχετικών κλινικών μελετών.

Ο καθηγητής της καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Μάλμε Δρ Λάιφ Ερχαρντ τόνισε ότι μια έγκριτη μελέτη για την αντιμετώπιση των αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης θα πρέπει να αξιολογεί την αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου και κυρίως την ασφάλειά του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.