8 εβδομάδα εγκυμοσύνης αιμα | ρινόρροια εγκεφαλονωτιαίου υγρού | rama sto traxilo | εκκολπωμα εντερου

Επείγουσα αποστολή βοήθειας της UNICEF στο ΑφγανιστάνΑνθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή του Αφγανιστάν είναι έτοιμη να αποστείλει επειγόντως η UNICEF. Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, που θα γίνει με έξι προγραμματισμένες πτήσεις, περιλαμβάνει αρκετό ιατροφαρμακευτικό υλικό για την εξυπηρέτηση 100.000 ανθρώπων για τρεις μήνες.

Η πρώτη πτήση θα αναχωρήσει από την Κοπεγχάγη, όπου βρίσκονται αποθήκες της UNICEF με κατεύθυνση το Τουρκμενιστάν -στα βορειοδυτικά του Αφγανιστάν-μία από τις τέσσερις χώρες στις οποίες η UNICEFδημιουργεί αποθέματα, σε περίπτωση που μεγάλος αριθμός Αφγανών αναζητήσουν καταφύγιο.

Η εκτελεστική διευθύντρια του οργανισμού Κάρολ Μπέλαμι δήλωσε ότι "η ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν εξελίσσεται εδώ και πολύ καιρό" και έκανε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ξηρασίας, τα περισσότερα από 20 χρόνια πολέμου και ο συνεχιζόμενος εκτοπισμός ενός εκατομμύριου κατοίκων σε συνδυασμό με τον ερχομό του χειμώνα, θα κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθεια της UNICEFνα κρατήσει ζωντανά τα παιδιά του Αφγανιστάν, μέσα στους επόμενους μήνες.

Οπως σημειώνει η UNICEF το 70% του πληθυσμού που βρίσκεται περισσότερο σε κίνδυνο -σχεδόν 7,5 εκατομμύρια άνθρωποι- είναι γυναίκες και παιδιά. Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της UNICEF υπάρχουν οι εξής αριθμοί λογαριασμών στις τράπεζες:

ΕΘΝΙΚΗ 169/480020-64

CITIBANK 5502346484

ALPHA BANK 115002002017649

ΕΜΠΟΡΙΚΗ 031/80191081

ΑΓΡΟΤΙΚΗ 01704004416-70

NOVA BANK 519829

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.