θερμιδομετρητησ | κεντρικη παρεση προσωπικου νευρου | πολυποδας στο εντερο | κηλη στον οισοφαγο

Επείγουσα βοήθεια σε νοσοκομείο των ΣκοπίωνΕπείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια προς το νοσηλευτικό ίδρυμα "Γευγελή" της ΠΓΔΜ ενέκρινε το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας. Ο υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος ενέκρινε πρόταση για την αποστολή επισιτιστικής βοήθειας και υγειονομικού υλικού, κατόπιν σχετικού αιτήματος της διευθύντριας του νοσοκομείου, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, λόγω της κρίσης στη γειτονική χώρα.

Η βοήθεια αφορά την υποστήριξη των μονάδων ψυχικής υγείας του ιδρύματος, το οποίο εφαρμόζει πρόγραμμα αποασυλοποίησης και πρόκειται να λειτουργήσει ξενώνα για τους ασθενείς.

Μέσω του προγράμματος θα διατεθεί ποσόν έως 50 εκατ. δρχ. από το καθένα από τα οκτώ Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της χώρας (εκτός του Παιδοψυχιατρικού), για την αποστολή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας.

Επίσης, ο υπουργός ενέκρινε πρόγραμμα δωρεάν νοσηλείας παιδιών από την Παλαιστίνη στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο του πενταετούς προγράμματος 1997-01 παροχής Κρατικής Διμερούς Αναπτυξιακής Βοήθειας, θα διατεθεί συνολικά το 2001 ποσόν 870 εκατ. δρχ. για παροχή βοήθειας (ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού, εκπαιδευτικά προγράμματα κλπ) σε τρίτες χώρες της Αφρικής, των Βαλκανίων και της Ασίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.