αγιουβερδα γευσεις | στιγμα μεσογειακης αναιμιας εξεταση | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | υποταγη γυναικας

Εθνικό σχέδιο κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειαςΠάνω από 900 δις δρχ. θα διατεθούν κατά την επόμενη τριετία για το εθνικό σχέδιο κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Γιαννίτσης. Το σχέδιο θα αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς έγκριση, αφού πρώτα συζητηθεί στη Βουλή.

Το σχέδιο κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού περιλαμβάνει δράσεις (κατάρτιση, επιδότηση απασχόλησης, επιδότηση έναρξης αυταπασχόλησης) σε τέσσερις ομάδες-στόχους: τους μακροχρόνια ανέργους, τις γυναίκες, τους χρήστες ναρκωτικών, τους φυλακισμένους και άλλες ειδικές κατηγορίες που κινδυνεύουν από τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ο κ. Γιαννίτσης δήλωσε ότι το σχέδιο κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας μαζί με το εθνικό σχέδιο δράσης για την απασχόληση και την ασφαλιστική μεταρρύθμιση αποτελούν τις μεγάλες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο κοινωνικό πεδίο.

Από το 1993 επισήμανε οι κοινωνικές δαπάνες έχουν αυξηθεί κατά 3%, αφού από το 22,3% του ΑΕΠ έχουν σήμερα φτάσει στο 25%. Ο υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας Δημήτρης Θάνος δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η γενική πολιτική να συνδυάζεται με εξατομικευμένες παρεμβάσεις για κάθε περίπτωση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.